دانلود تحقیق درمورد داستان لیلی و مجنون
با دانلود تحقیق در مورد داستان لیلی و مجنون در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق داستان لیلی و مجنون را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق داستان لیلی و مجنون ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد داستان لیلی و مجنون
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:13 صفحه
قسمتی از فایل:عشق لیلی و مجنون از علاقهی معصومانهی دو كودك مكتبی سرچشمه میگیرد، تعلق خاطری دور از تمنّیات جنسی كه هر دو در یك مكتبخانهاند و ظاهراً در مراحل خردسالی. اما كار همدرسی به همدلی میكشد و نخستین لبخند محبت لیلی و مجنونِ اندكسال در فضای محدود مكتبخانه، نه از چشم تیزبین ملای تركه به دست پوشیده میماند و نه از نظر كنجكاو بچههای همدرس و هممكتبی.
وضع آشنایی خسرو و شیرین بخلاف این است. خسرو جوان بالغ مغروری است در آستانهی تصدی مقام پرمشغلهی سلطنت و شیرین دختر تربیت شدهی طنازی است آشنا به رموز دلبری و باخبر از موقعیت اجتماعی و شرایط سنی خویش. دختر جوان اهل شكار و ورزش و گردش است نه زندانی حرمسرا و در یكی از همین گردشها چشمش به تصویر دلربای پرویز میافتد. تصویری كه محصول انگشتان قلمزن و استعداد بینظیر شاپور صورتگر است. جاذبهی تمثال او را به توقف و تأمل میكشاند و سرانجام با شنیدن توصیف پرویز از زبان چرب و نرم درباری كاركُشتهای چون شاپور ، میل خاطرش به دیدن صاحب تصویر میكشد.
لیلی پروردهی جامعهای است كه دلبستگی و تعلق خاطر را مقدمهی انحراف میپندارد كه نتیجهاش سقوطی حتمی است در دركات وحشتانگیز فحشا؛ و به دلالت همین اعتقاد همه قدرت قبیله مصروف این است كه آتش و پنبه را از یكدیگر جدا نگه دارند تا با تمهید مقدمات گناه، آدمیزاده در خسران ابدی نیفتند. اما در دیار شیرین منعی بر مصاحبت و معاشرت مرد و زن نیست. پسران و دختران با هم مینشینند و با هم به گردش میروند و با هم در جشنها و مهمانیها شركت میكنند و عجبا كه در عین آزادی معاشرت، شخصیت دختران پاسدار عفاف ایشان است كه بجای ترس از پدر و بیم بدگویان محتسبی در درون خود دارند و حرمتی برای خویشتن قائلند.
قیم و سرپرست شیرین زنی است از جنس خودش، آشنا با عوالم دلدادگی و حالات عاطفی دختران جوان، و به حكم همین آشنایی است كه با شنیدن خبر فرار شیرین برای دیدار یار نادیده متأثر میشود اما لشكریان به فرمان ایستاده را از هر تعقیبی باز میدارد؛ و روزی كه دختر فراری به دیار خود باز میگردد، انبان شماتت نمیگشاید و انبوه ملامت بر فرقش نمیبارد. با گذشت بزرگوارانهی آدمیزادهای كه از عواطف تند جوانی باخبر است به استقبالش میرود، بیهیچ خطاب و عتابی كه میداند دخترك دلباخته است و حركت نامعقولش كار دل است.